Aanleg

Je tuin staat er pas echt als de aanleg gebeurt in een streven naar de hoogste kwaliteit. Wij voeren het project op het terrein uit, achtereenvolgens of gefaseerd, en werken indien nodig samen met professionele partners. Bolster focust zich ook op aanpassen van bestaande particuliere en bedrijfstuinen, om ze zo opnieuw te laten aansluiten bij je nieuwe wensen.

Werking

De (her)aanleg van een tuin is een hele onderneming. Er is grondwerk, aanleg van verhardingen, tuinhuisjes, vijvers, afsluitingen, beplanting, gazon, enzovoort. Ieder deel is een vak op zich en perfectie gaat tot in het detail. Om de hoogste kwaliteit te bieden, doen wij waarin we best zijn: planning en aanleg van groen. Om je project te vervolledigen, werken we indien nodig nauw samen met kenners in hun specifiek vakgebied. Bolster doet dan strikt aan werfopvolging. Op die manier kan jij zorgeloos uitkijken naar je tuin.

Ecologisch inrichten van tuinen

Als bedrijf besteden we veel aandacht aan een ecologische manier van werken. We stimuleren andere mensen (zowel particulieren als bedrijven) om dat ook te doen. Naast volledige tuinaanleg, passen wij daarom ook tuinen aan met als doel ze meer ecologisch in te richten. Het voordeel voor jou? De tuin wordt onderhoudsarmer en de kost in beheer zal dalen.

Kostprijs

Wat kost de aanleg van een tuin? Hoe groot of klein het project ook is: de prijs ken je altijd voordat de werken starten. De laatste fase van een ontwerp bestaat namelijk uit een duidelijke planning van de werken en een offerte. Ook bij kleinere projecten of aanpassingen in de tuin waarbij geen volle planfase nodig is, krijg je op voorhand de kostprijs zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wil je meewerken tijdens de aanleg? Graag, wij stimuleren je betrokkenheid, zodat je weet hoe je tuin in elkaar zit.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Referenties

Over Bolster

eef

”Tuinen die je zinnen prikkelen, daar gaan we voor”

Het moeten niet altijd stoere mannen zijn, die een tuinbedrijf hebben. Ik ben Eef Coolen (31), afgestudeerd Landschaps- en Tuinarchitect en ik heb groenbedrijf Bolster opgestart in 2014. Het team van Bolster werkt voor particulieren en bedrijven, groot en klein. We zijn grotendeels actief in Limburg, met Hasselt als uitvalsbasis.

De naam ‘Bolster’ zet onze visie kracht bij. Wij maken en onderhouden tuinen die de zinnen van onze klanten moeten prikkelen. We gaan voor krachtige lijnen en een heldere structuur in onze ontwerpen. Alles wat we doen, vertrekt ook vanuit het hart, een natuurlijke passie voor groen. We streven ernaar om met onze klanten een duurzame (samen)werking op te bouwen. Duurzaam, dat wil zeggen dat we altijd vertrekken vanuit ecologische principes en een open communicatie.