Advies

Heb je vragen over je eigen tuin? Welke planten staan er en hoe moet ik ze onderhouden? Bolster geeft je graag advies zodat je vraag of probleem opgelost geraakt. Ook samen in je tuin werken behoort tot de mogelijkheden. Op die manier leer je welke planten er in je tuin staan en hoe je ze moet onderhouden.

Leer je tuin kennen

Als je eigenlijk niet zo goed weet hoe je je tuin moet onderhouden, maar het wel wil leren, dan staan we je graag bij met advies. Je kan ons enkele uurtjes of een dag (of langer) inhuren en wij geven onze kennis dan graag aan je door. Op die manier ben je in staat om je eigen tuin perfect in orde te houden.

Contact

Platform

Ons advies gaat breed. Zit je met een probleem in de tuin en je weet niet hoe het op te lossen? Of heb je bepaalde ideeën, maar je weet niet hoe eraan te beginnen? Bekijk ons als een platform waar je alle vragen aan kan stellen. Zijn we het antwoord zelf schuldig, dan gaan we op zoek naar een specialist ter zake om je vraag opgelost te krijgen. Het tarief voor tuinadvies is vastgelegd op 35 euro per uur (excl. btw) + kilometervergoeding buiten Hasselt.

Evenement?

Ben je organisator of werknemer bij een ‘groene organisatie? Bolster draagt graag kennis over en staat geregeld met een standje op een event. Ook lessen en lezingen kunnen aangevraagd worden.

Over Bolster

eef

”Tuinen die je zinnen prikkelen, daar gaan we voor”

Het moeten niet altijd stoere mannen zijn, die een tuinbedrijf hebben. Ik ben Eef Coolen (34), afgestudeerd Landschaps- en Tuinarchitect en ik heb groenbedrijf Bolster opgestart in 2014. Het team van Bolster werkt voor particulieren en bedrijven, groot en klein. We zijn grotendeels actief in Limburg, met Hasselt als uitvalsbasis.

De naam ‘Bolster’ zet onze visie kracht bij. Wij maken en onderhouden tuinen die de zinnen van onze klanten moeten prikkelen. We gaan voor krachtige lijnen en een heldere structuur in onze ontwerpen. Alles wat we doen, vertrekt ook vanuit het hart, een natuurlijke passie voor groen. We streven ernaar om met onze klanten een duurzame (samen)werking op te bouwen. Duurzaam, dat wil zeggen dat we altijd vertrekken vanuit ecologische principes en een open communicatie.