Ontwerp

Een tuin, die moet jouw zinnen prikkelen. Met onze persoonlijke benadering, in combinatie met onze stijl, maken we eigentijdse tuinen voor particulieren en bedrijven. Een ontwerp van Bolster levert altijd een onderhoudsvriendelijke tuin op met een krachtig lijnenspel, heldere structuur, aangepaste beplanting en ecologische insteek.

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar een nieuwe totaalvisie, of wil je een deel van je tuin aanpakken? Ga je alles in zijn geheel uitvoeren of stapsgewijs? We starten altijd met een verkennend gesprek waarbij we de bestaande tuin en je wensen overlopen. Je krijgt persoonlijk advies en zo komen we tot een stappenplan op maat. Na ons gesprek ontvang je een gratis offerte van een ontwerp, specifiek voor jouw tuin.

Fases in een ontwerp

Afhankelijk van de noden, bestaat een ontwerp uit verschillende fases. Dat gaat van een opmeting, naar een voorontwerp, definitief ontwerp, beplantingsplan, materialen- en matenplan, tot de planning en een offerte voor aanleg. Tussen ieder plan is er ruimte voor overleg. Communicatie is één van onze sleutels om tot een sterk ontwerp te komen.

Aanpassingen in bestaande tuin

Ben je niet op zoek naar een volledig tuinontwerp, maar wil je enkele voorstellen om je bestaande tuin meer te doen aansluiten bij je nieuwe wensen? Ook dat kan. Vanuit ecologisch standpunt bekijken wij dan ook hoe je het groen kan optimaliseren. Voor particulieren is dit interessant omdat we je tuin zo onderhoudsarmer kunnen maken. Voor bedrijven is dit interessant omdat zulke aanpassingen ook de kost in beheer op termijn doen dalen.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Referenties

Over Bolster

eef

”Tuinen die je zinnen prikkelen, daar gaan we voor”

Het moeten niet altijd stoere mannen zijn, die een tuinbedrijf hebben. Ik ben Eef Coolen (31), afgestudeerd Landschaps- en Tuinarchitect en ik heb groenbedrijf Bolster opgestart in 2014. Het team van Bolster werkt voor particulieren en bedrijven, groot en klein. We zijn grotendeels actief in Limburg, met Hasselt als uitvalsbasis.

De naam ‘Bolster’ zet onze visie kracht bij. Wij maken en onderhouden tuinen die de zinnen van onze klanten moeten prikkelen. We gaan voor krachtige lijnen en een heldere structuur in onze ontwerpen. Alles wat we doen, vertrekt ook vanuit het hart, een natuurlijke passie voor groen. We streven ernaar om met onze klanten een duurzame (samen)werking op te bouwen. Duurzaam, dat wil zeggen dat we altijd vertrekken vanuit ecologische principes en een open communicatie.