Aanleg

Je nieuwe tuin staat er pas echt als de aanleg gebeurt met oog voor detail en een streven naar de hoogste kwaliteit. Wij voeren het project zelf uit, achtereenvolgens of naar wens in fases. Indien nodig voor bijzondere wensen werken we samen met partners. Ook voor het aanpassen van bestaande particuliere en bedrijfstuinen kan je bij Bolster terecht. Om je er weer helemaal in thuis (of goed op het werk) te voelen.

Neem contact met ons op

WERKING

De (her)aanleg van een tuin is een hele onderneming. Er is grondwerk, aanleg van verhardingen, tuinhuisjes, (zwem)vijvers, afsluitingen, beplanting, gazon, enzovoort. Ieder deel is een vak op zich en vraagt oog voor elk detail. Om de hoogste kwaliteit te bieden, doen wij waarin we best zijn: planning en aanleg van groen. Om je project te vervolledigen, werken we indien nodig nauw samen met kenners in hun specifiek vakgebied. Bolster doet dan strikt aan werfopvolging. Op die manier kan jij zorgeloos uitkijken naar je tuin.

ECOLOGISCH INRICHTEN VAN TUINEN

Als bedrijf besteden we veel aandacht aan een ecologische manier van werken. We stimuleren anderen (zowel particulieren als bedrijven) om dat ook te doen. Naast volledige tuinaanleg, passen wij daarom ook tuinen aan met als doel ze meer ecologisch in te richten. Het voordeel voor jou? De tuin wordt onderhoudsarmer en de kosten in beheer zullen dalen.

KOSTPRIJS

Wat kost de aanleg van een tuin? Hoe groot of klein het project ook is: de prijs ken je altijd voor de werken starten. Als je alle fases van het ontwerp doorlopen hebt, heb je een duidelijke planning van de aanleg en de definitieve kostprijs. Ook bij kleinere projecten of aanpassingen in de tuin waarbij geen volledige planfase nodig is, krijg je vooraf de kostprijs zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wil je meewerken tijdens de aanleg? Met plezier. Wij betrekken je er graag bij, zodat je weet hoe je tuin in elkaar zit.

Foto’s: © Fotomakers

 

Bekijk ook onze andere diensten

OntwerpOnderhoud

Referenties

Over Bolster

”Tuinen die je zinnen prikkelen, daar gaan we voor”

Het moeten niet altijd stoere mannen zijn, die een tuinbedrijf hebben. Ik ben Eef Coolen (31), afgestudeerd Landschaps- en Tuinarchitect en ik heb groenbedrijf Bolster opgestart in 2014. Het team van Bolster werkt voor particulieren en bedrijven, groot en klein. We zijn grotendeels actief in Limburg, met Hasselt als uitvalsbasis.

De naam ‘Bolster’ zet onze visie kracht bij. Wij maken en onderhouden tuinen die de zinnen van onze klanten moeten prikkelen. We gaan voor krachtige lijnen en een heldere structuur in onze ontwerpen. Alles wat we doen, vertrekt ook vanuit het hart, een natuurlijke passie voor groen. We streven ernaar om met onze klanten een duurzame (samen)werking op te bouwen. Duurzaam, dat wil zeggen dat we altijd vertrekken vanuit ecologische principes en een open communicatie.