Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Je bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
9 berichten.
Marguerite en Maurice uit Diepenbeek heeft geschreven op 2 mei 2020 om 15:47
Vanaf het eerste gesprek waarin Eef vooral luisterde naar onze wensen tot de oplevering van de tuin kunnen we alleen maar positief zijn. Een stukje eigen inbreng tijdens de werken werd probleemloos ingepast ondanks de moeilijke omstandigheden i.v.m.de coronacrisis. De mix van klassieke met moderne accenten is samen met het opentrekken van de tuin naar het achterliggende landschap een visuele meevaller geworden waarvan we hopelijk nog jaren kunnen genieten. Tenslotte nog een pluim voor haar hele team , ze kennen hun vak. Bedankt.
Yves en Prisca uit Zonhoven heeft geschreven op 14 juli 2018 om 20:58
Wij zijn heel tevreden over de aanleg van onze tuin. Eef gaf steeds deskundig advies, was flexibel over onze veranderende aandachtspunten. De werken verliepen ook zeer vlot dankzij haar goed doorwerkende, sympathieke team. Kortom een aanrader!
Sabine uit Hasselt heeft geschreven op 2 februari 2018 om 21:18
Wij zijn heel tevreden over de constructie die Bolster bij ons plaatste voor onze leibomen. Om de boompjes te leiden, gebruikten zij smalle stalen buisjes, wat modern en netjes oogt. Het is een erg mooie constructie geworden en bovendien technisch goed uitgedacht zodat we verzekerd zijn dat alles stevig op zijn plaats blijft.
Karien en Wim uit Zonhoven heeft geschreven op 11 oktober 2017 om 22:21
Gisteren heeft Eef en haar team onze voortuin onder handen genomen. Ondanks dat we zelf niet helemaal wisten wat we wouden is Eef er in geslaagd om de perfecte voortuin te ontwerpen voor ons. Echt gemeende complimenten aan het hele hardwerkende team. We zijn fan van dit jonge bedrijf!
Maggi & Marc uit Paal - Beringen heeft geschreven op 25 juli 2017 om 16:39
In juni zijn we verhuisd en gingen onmiddellijk op zoek naar een tuinbedrijf dat de eerste ingrepen kon doen in onze verwilderde tuin. Ongeacht de tijdsdruk die we Eef oplegde was ze steeds vriendelijk, luisterbereid en bereikbaar. Het Bolster-team heeft de opdracht tijdig en goed uitgevoerd. Wij gaan zeker nog beroep op hen doen. Dikke duim en pluim.
Els De Cock uit Hasselt heeft geschreven op 18 juni 2017 om 21:46
In het voorjaar hebben we onze tuin helemaal laten veranderen, we hebben speciaal voor een jong, dynamisch,... bedrijf gekozen... Al enkele weken genieten we nu van een gedurfde, geslaagde tuin. Dankjewel team-Bolster, doe zo verder Eef Coolen
Martine & Benny uit Hasselt heeft geschreven op 8 november 2016 om 23:03
Wij werden geprikkeld door Bolster en Eef Coolen. In september-oktober heeft het team van Eef onze hele achtertuin onder handen genomen. Van de eerste ontmoeting en het ontwerp tot de uitvoering en de afhandeling werden we ingenomen door de rustige maar doelgerichte aanpak van Eef en haar “boys”. Voor ons stond een eigentijdse, onderhoudsvriendelijke tuin voorop met aandacht voor ecologie en duurzaamheid. Onze verwachtingen werden ingelost met aandacht voor persoonlijke voorkeuren en details. Bedankt Eef voor het geduld en de toewijding waarmee je rekening hield met onze wensen. Proficiat voor de doordachte indeling en verrassende vormgeving!
Tine V uit Kuringen heeft geschreven op 4 november 2016 om 18:19
Eef, in 2015 heb je ons stadstuintje ontworpen en aangelegd. Ondanks dat je een startende ondernemer was en ik er toch een beetje mijn hart voor vast hield is alles erg professioneel en vlot verlopen. Bolster heeft een top team! Bedankt en we wensen je nog veel succes!
chris bortels uit Hasselt heeft geschreven op 25 oktober 2016 om 14:44
Helemaal weg van onze tuin. Gedurfde combinatie van kleur en beplanting. Strakke lijnen, anders dan elkeen. Zelfs met een klein tuintje maken we nu het verschil. Nu nog een mooie zomer in 2017. Wij zijn er alvast klaar voor.