Onderhoud

Een tuin in goede conditie houden, dat vraagt wat aandacht. Het team van Bolster staat graag voor je klaar. Ben je op zoek naar een opknapbeurt, voorjaars- en najaarsonderhoud of structureel onderhoud gedurende het hele jaar? Wij luisteren naar je wensen zodat we samen je tuin in goede staat houden.

Alle tuinwerken

Heb je geen groene vingers, weinig tijd, of geniet je liever even op je terras dan ook nog in die tuin te moeten werken? Wij staan graag in voor het onderhoud van jouw tuin. En dat doen we met kennis ter zake. Dat gaat van grasmaaien, tot hagen scheren en de zorg van al je planten tot het vellen van bomen. Kortom: je kan ons alles vragen. Je mag steeds rekenen op een hoge graad van afwerking.

Neem contact met ons op

Intensiteit

We voeren onderhoud uit bij zowel particuliere tuinen als bedrijfsterreinen. In overleg bekijken we welke dienst het best aansluit bij je vraag. Zoek je structureel onderhoud gedurende het jaar? Een stevige beurt in het voorjaar en najaar? Of heb je ons nodig voor één bepaalde klus? Alles kan. Zelfs al is je tuin onderkomen, wij zoeken de basisstructuur terug zodat je opnieuw een vertrekpunt hebt.

Prijs

De kostprijs van tuinonderhoud is afhankelijk van het soort werk en de mate waarin je beroep op ons doet. Het uurtarief daalt naarmate je meer beroep op ons doet. Tijdens het onderhoud kan je steeds rekenen op gratis advies en uitleg. Wil je meewerken en zo bijleren over je eigen tuin? Dat horen we graag, want je geniet meer van je tuin als je snapt hoe de natuur er zijn werk doet.

Foto’s: © Fotomakers

Bekijk ook onze andere diensten

OntwerpAanleg

Referenties

Over Bolster

”Tuinen die je zinnen prikkelen, daar gaan we voor”

Het moeten niet altijd stoere mannen zijn, die een tuinbedrijf hebben. Ik ben Eef Coolen (31), afgestudeerd Landschaps- en Tuinarchitect en ik heb groenbedrijf Bolster opgestart in 2014. Het team van Bolster werkt voor particulieren en bedrijven, groot en klein. We zijn grotendeels actief in Limburg, met Hasselt als uitvalsbasis.

De naam ‘Bolster’ zet onze visie kracht bij. Wij maken en onderhouden tuinen die de zinnen van onze klanten moeten prikkelen. We gaan voor krachtige lijnen en een heldere structuur in onze ontwerpen. Alles wat we doen, vertrekt ook vanuit het hart, een natuurlijke passie voor groen. We streven ernaar om met onze klanten een duurzame (samen)werking op te bouwen. Duurzaam, dat wil zeggen dat we altijd vertrekken vanuit ecologische principes en een open communicatie.