Van a tot z

Tuinaanleg

Nu begint het buitenwerk. We gaan van dat droomontwerp naar werkelijkheid. Ons team voert de aanlegwerken uit, van voor tot achter. Dat betekent: geen stress voor jou. Ons team bestaat immers uit vijftien vakmensen die jouw volledig project aankunnen en het voor hun rekening nemen.

Zorgeloze werking in elke stap

Het is goed om te weten dat een (her)aanleg van je tuin een hele onderneming is: grondwerk, aanleg van verhardingen, tuinhuisjes, (zwem)vijvers, afsluitingen, gazon, beplanting, noem maar op. Elk onderdeel is een vak op zich en vraagt de nodige ervaring. Ons team is zo samengesteld dat we dat aankunnen. En bij de meest bijzondere wensen werken we samen met gespecialiseerde partners waar we jarenlange relaties mee hebben. Deze werkwijze bezorgt jou rust en geen kopzorgen.

Tijdens de aanleg werken we op ‘grote en kleine schaal’. Met andere woorden: we hebben zowel aandacht voor het grote plaatje als elk kleinste detail. Het eindresultaat moet er zijn en dat vraagt dat we alles onder controle hebben. Daar zijn we goed in.

En wil je graag betrokken zijn in alle werken, of liever gewoon ‘wauw’ zeggen op het einde? Wil je alles in één keer aanleggen, of gefaseerd? Wij passen ons aan. Het enige wat we nodig hebben, is jouw vertrouwen in ons om tot een uniek resultaat te komen.

Wil je ook een tuin die je elke keer weer weet te prikkelen?

Contacteer ons
Ecologisch inrichten van tuinen

Ecologie staat centraal in onze manier van werken. Daarom stimuleren we ook graag anderen, zowel particulieren als bedrijven, om hetzelfde te doen. Wanneer we je tuin aanleggen, proberen we je tuin dan ook op ecologisch vlak te optimaliseren. Een mooi extra voordeel hiervan: je tuin wordt onderhoudsvriendelijker en de kosten in beheer zullen dalen.

Wat kost de aanleg van een tuin?

Hoe groot of klein het project ook is: je kent bij ons de prijs altijd voor de werken starten. Wanneer we je tuinontwerp hebben gefinaliseerd, heb je een duidelijke planning van de aanleg en de definitieve kostprijs.

Over ons

Tuinen die je zinnen prikkelen daar gaan we voor

Het moeten niet altijd stoere mannen zijn die een tuinbedrijf hebben.

Wijze woorden van Eef Coolen, onze leading lady. In 2014 stampte deze landschaps- en tuinarchitecte haar eigen groenbedrijf uit de grond. Ze liet het bedrijf uitgroeien tot een succesvolle onderneming met vijftien ervaren tuinspecialisten in dienst. Ons team werkt voor particulieren en bedrijven, groot en klein. We zijn gevestigd in Hasselt maar onze tuinen zijn wijdverspreid over het land.

Onze visie komt duidelijk voort uit onze naam: wij maken en onderhouden tuinen die de zinnen van onze klanten prikkelen. Denk aan krachtige lijnen die een heldere structuur scheppen in al onze ontwerpen. En een naturalistische aanplant die duurzaamheid uitademt. Elke tuin die we creëren is daarbij maatwerk. Ze weerspiegelt de wensen van onze klant én onze liefde voor de stiel.

Afspraak

Wil je ook een tuin die je elke keer weer weet te prikkelen?