Wil je ook een tuin die je elke keer weer weet te prikkelen?

Contacteer ons
Van a tot z

Totaaltuinen met ecologische meerwaarde

Van een ontwerp dat je gelukkig maakt, naar de afbraak van de bestaande situatie tot het laatste sprietje gras en alles daartussen: met Bolster heb je één partner voor je volledige tuinproject. Geruststellend, toch?

We spreken daarom van totaaltuinen: een tuin op maat waarin wij elk onderdeel voor onze rekening nemen. We zijn je all-in-partner. Van grondwerken en groenaanleg tot de plaatsing van (zwem)vijvers en schuttingen. We hebben veel kennis in huis en waar nodig schakelen we onze partners in waarmee we al jarenlang succesvol samenwerken. Wij blijven altijd je ene aanspreekpunt dat je op de hoogte houdt van elke stap, het zicht op de planning bewaart en een totaalconcept garandeert waarin elk detail klopt. Wij vragen één ding terug van jou: vertrouwen in onze aanpak. Daarmee maken we de mooiste dingen.

Een concept met aandacht voor ecologie

Voor ons kan elke tuin, in welke stijl dan ook, een ecologische mindset hebben. We leggen daarom altijd eerst een lijnenspel vast voor je tuin, een ontwerp op maat. Hierin verweven we de elementen die je tuin een duurzaam karakter geven. Van de juiste verhouding tussen verharding en groen tot de gepaste materialen en aanplant: we laten ecologie ten dienste van je tuinconcept staan. Het eindresultaat is altijd weer een originele mix van functionaliteit, design én vorm. Met een sterke duurzame ruggengraat.

Over ons

Tuinen die je zinnen prikkelen daar gaan we voor

Het moeten niet altijd stoere mannen zijn die een tuinbedrijf hebben.

Wijze woorden van Eef Coolen, onze leading lady. In 2014 stampte deze landschaps- en tuinarchitecte haar eigen groenbedrijf uit de grond. Ze liet het bedrijf uitgroeien tot een succesvolle onderneming met vijftien ervaren tuinspecialisten in dienst. Ons team werkt voor particulieren en bedrijven, groot en klein. We zijn gevestigd in Hasselt maar onze tuinen zijn wijdverspreid over het land.

Onze visie komt duidelijk voort uit onze naam: wij maken en onderhouden tuinen die de zinnen van onze klanten prikkelen. Denk aan krachtige lijnen die een heldere structuur scheppen in al onze ontwerpen. En een naturalistische aanplant die duurzaamheid uitademt. Elke tuin die we creëren is daarbij maatwerk. Ze weerspiegelt de wensen van onze klant én onze liefde voor de stiel.

Afspraak

Wil je ook een tuin die je elke keer weer weet te prikkelen?