Van a tot z

Tuinonderhoud

Je tuin in goede conditie houden, dat vraagt wat aandacht. Daarom staat ons team ook na aanleg nog graag voor jou en je tuin klaar. Of je nu nood hebt aan een opknapbeurt, voorjaars- en najaarsonderhoud of structureel onderhoud het hele jaar door: we zijn flexibel en houden je tuin in orde.

1 aanspreekpunt voor al je tuinwerken

Heb je geen groene vingers, weinig tijd, of geniet je liever op je terras dan ook nog in je tuin te moeten werken? Wij staan graag in voor je tuinonderhoud. Als professionals nemen we elke taak serieus. Van grasmaaien, hagen scheren en de zorg van al je planten tot boomverzorging of bomen vellen: je kan ons alles vragen. Een hoge graad van afwerking is vanzelfsprekend.

Wil je ook een tuin die je elke keer weer weet te prikkelen?

Contacteer ons
Wil je ook een tuin die je elke keer weer weet te prikkelen?

We voeren onderhoud uit bij zowel particuliere tuinen als bedrijfsterreinen. In overleg bekijken we welke dienst het best aansluit bij je vraag. Zoek je structureel onderhoud gedurende het jaar? Een stevige beurt in het voor- en najaar? Of heb je ons nodig voor één bepaalde klus? Alles kan. Zelfs al is je tuin onderkomen, wij zoeken de basisstructuur terug zodat je opnieuw een vertrekpunt hebt.

Wat kost tuinonderhoud?

Dat is afhankelijk van het soort werk en de mate waarin je beroep op ons doet. Ons uurtarief daalt naarmate je meer beroep op ons doet. Weet dat je tijdens het onderhoud steeds kan rekenen op gratis advies en uitleg. Wil je meewerken en zo bijleren over je eigen tuin? Dat horen we graag, want je geniet meer van je tuin als je snapt hoe de natuur er zijn werk doet.

Over ons

Tuinen die je zinnen prikkelen daar gaan we voor

Het moeten niet altijd stoere mannen zijn die een tuinbedrijf hebben.

Wijze woorden van Eef Coolen, onze leading lady. In 2014 stampte deze landschaps- en tuinarchitecte haar eigen groenbedrijf uit de grond. Ze liet het bedrijf uitgroeien tot een succesvolle onderneming met vijftien ervaren tuinspecialisten in dienst. Ons team werkt voor particulieren en bedrijven, groot en klein. We zijn gevestigd in Hasselt maar onze tuinen zijn wijdverspreid over het land.

Onze visie komt duidelijk voort uit onze naam: wij maken en onderhouden tuinen die de zinnen van onze klanten prikkelen. Denk aan krachtige lijnen die een heldere structuur scheppen in al onze ontwerpen. En een naturalistische aanplant die duurzaamheid uitademt. Elke tuin die we creëren is daarbij maatwerk. Ze weerspiegelt de wensen van onze klant én onze liefde voor de stiel.

Afspraak

Wil je ook een tuin die je elke keer weer weet te prikkelen?